5 éves a Veszprémi DOJO

2016.05.04 13:09
A Veszprém DOJO 5 éves születésnapja alkalmából 2016.04.30-ára egy közös edzést és vacsorát szerveztünk. A rendezvényen a Magyar Ju Jitsu Szövetség 4 Dojoja vett részt meghívás alapján. Résztvevő dojok: Főnix Dojo Budapest, Hatvan Dojo, Nagykanizsa Dojo és Veszprém Dojo.

Délelőtt 10 órától egy 6 kyu vizsgával kezdtük a programot. Hetyési Dávid a Nagykanizsa Dojo-ból vizsgázott Shihan Várkonyi Gábor 5. dan előtt. A vizsgát Gábor sikeresnek minősítette, de nem adott részletes szóbeli értékelést, hanem úgy döntött, hogy vegyük végig közösen az egész anyagot.
Az előre eltervezett program szerint amúgy is egy 2 órás blokk következett volna Várkonyi Shihan vezetésével, főként a Magyar Ju Jitsu Szövetség vizsga anyagára koncentrálva. Egy intenzív bemelegítést követően gyakorlatilag közösen végigvettük a komplett 6 kyu vizsga anyagát, bázissal, ukemi wazával és ju jitsu wazával. Gábor mindent bemutatott előre, és felhívta a figyelmet a gyakran előforduló hibákra.

A programban ezután egy 30 perces szünet következett, melyet beszélgetéssel, pihenéssel és az otthonról hozott hideg élelem elfogyasztásával töltöttünk.

A szünet után Sensei Kovács Gábor 2. dan vezetésével folytatódott a program, a téma pedig az összekapcsolt küzdelem volt.