Alapító mesterünk soke Kelemen István 10. danos!

2015.06.11 09:39

A Magyar Ju Jitsu Szövetség 2015.06.06-án Jubileumi Napot tartott a Budaörsi Sportcsarnokban. A Jubileumi Napon több kerek évfordulót is ünnepeltünk: Magyarországon 40 éves a Ju Jitsu, 30 éves a Szövetség, 5 éve jegyezték be a Kelemen Ryu Ju Jitsu-t Japánban, és 60 éves az alapító mesterünk, soke Kelemen István.

A rendezvényen jelen volt két Világszövetség elnöke is, a World Ju Jitsu & Kobudo Organization elnöke shike Giacomo Spartaco Bertoletti, és a World Ju Jitsu Confederance elnöke Paul Höglund.

Soke Kelemen István a Gála protokolláris részén megkapta a 10. dan fokozatot mindkét Világszövetségtől. A 10. danos övet soke Auvo Niiniketto - a Hokutoryu stílus megalapítója - kötötte fel Szövetségünk alapító mesterének derekára.