JUBILEUMI Szövetségi Rendezvény - 2015.06.06. Budaörs

2015.02.09 07:58

A Magyar Ju Jitsu Szövetség 2015 évben több jubileumot is ünnepel, amelynek tiszteletére nagyszabású rendezvényt szervez 2015 június 6-án szombaton a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.

A jubileum keretein belül négy fő számot ünneplünk, ezek az 5-ös, a 30-as, a 40-es, és a 60-as számok. 5 éve jegyezték be Japánban önálló stílusként a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu-t, 30 éve jegyezték be a cégbíróságon a Magyar Ju Jitsu Szövetséget önállóan működő szervezetként, 40 éve létezik Kelemen István nevével fémjelzett Ju Jitsu Magyarországon, végül 60 éves maga az alapító mester soke Kelemen István, aki nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre…
A rendezvény pontos időbeosztása tervezés alatt áll, de időben közzé fogjuk tenni. Annyit lehet tudni, hogy 8.00 órától lesz a beérkezés és az egész rendezvény kb. éjfélig tart. A program részei közt lesznek közös edzések, ebéd, uszoda, protokolláris rendezvényműsor (beszéd, filmvetítés, díjátadó, bemutató és egyéb só műsor), vacsora, végül táncos buli.
Szükséges ruházat edzésekhez tiszta, vasalt, emblémákkal ellátott gi, uszodához egyéni úszófelszerelés (plusz úszósapka), protokoll rendezvényekre ünneplő ruha, férfiaknak öltöny, ing, nyakkendő (esetleg ing, zakó, szépnadrág) és a lányokat is csinosan várjuk…

A szövetség tagjainak és a meghívott vendégeknek a rendezvény INGYENES! (a programok is, az étkezések is!!!)

A belépéshez kell az érvényes Budo-Pass, amelyben igazolva van a szövetségi tagdíj befizetésének ténye (ha nincs még benne, akkor az instruktornál összegyűjtött tagnyilvántartó lap igazolása is megfelelő!), illetve amelybe a rendezvény pecsétje kerül.

Forrás: https://www.jujitsu.hu/index.php?mm=1&sm=10&mod=hir_new&ny=15&nid=4